måndag 30 juli 2012

Zoya Robyn - Lackat för 4-årskalas!

Nej, den här lackningen är inte direkt bra... Lika bra att jag säger det med en gång så får vi det ur världen. Min stora pojk hade fyraårskalas igår och självklart måste jag ha ett lack som passar klänningen jag hade på mig. 

Fastnade för Zoyas Robyn, och tänkte att eftersom Zoya brukar vara så bra så behöver jag inte testa först. Men oj så ojämn formulan var! Den var rinnig, täckte dåligt, och det blev ojämnt på naglarna. Jag tog 2 lager och sedan seche vite. Jag fick korrigera rätt mycket för att lacket rann ut från naglarna... Färgen är jättefin, åt det dova hållet och 2 lager täckte bra trots ojämnheten i formulan. Ytan är blank tack vare seche vite, och lacket får stå kvar i hyllan tills jag har utvärderat mina andra lack i liknande färg.







måndag 23 juli 2012

Lackat för bröllopsfest!!

I helgen var det dags för bröllop mellan mina fina vänner Johan och Camilla. Klänningen jag hade på festen var i silvergrått och lacket fick därför bli accentlack i mörkt lila med härligt glitter i lila, blått och silver.

Underkläder var LA Girl Rockstar - Groupie, och glitterlacket från samma serie heter Overdose. Ett helt otroligt underbart glitterlack!! Bra formula, bra täckning, superfina färger på båda lacken!!

Som festlackning får manikyren 5/5 i betyg!!









lördag 21 juli 2012

Paket!!!

Hemma från semesterveckan i Örebro och där väntade 2 paket från mBeautyLounge på mig. :-) Tyvärr två restordrar, men det får jag försöka leva med... :-/

Här kommer härligheterna!!





torsdag 19 juli 2012

IsaDora Paradise Green!! I just love you!!!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - IsaDora har en förmåga att idiot-lyckas med sina lack! Paradise Green har jag bloggat förut och det är helt otroligt underbart! Idag hörde jag både utan baslack och överlack (är på hotellet och hade inte packat nåt sånt, men lacket råkade finnas i nessesären) och de gick kanon ändå! Ytan är blank och fin, skitlätt att måla, 2 lager täcker mer än väl och det är bara sååååå snyggt!!!

LOVE IT!!! - BUY IT!!!!!

onsdag 18 juli 2012

Skit-robot-identifierings-ruta!!!

Har insett att min blogg (trots att jag försökt undvika det) höll sig för med en sån där verifieringsruta när man skickar kommentarer. Nu hoppas jag verkligen att den ska vara borta för evigt!! Hoppas också att jag kanske får några extra kommentarer nu när ni slipper krångla :-D

Jag njuter av semester, och naglarna får inget annat lack än mitt vårdande/stärkande lack och sen massa oljor och liknande. Det mest färgglada jag skulle kunna bidra med är en bild på ungarnas nya Smurfen-yatzy, men det känns lite OT, så vi skippar det den här gången! :-)

Efter helgen hoppas jag att jag är hemma och i fas igen! På återseende!

söndag 15 juli 2012

Vilande naglar och lackförsäljning på Tradera

Mina naglar genomgår lite väl behövd vård, samtidigt som jag far på semestertripp med barnen. Därför kommer det nog att vara lite sporadiskt med inlägg den närmsta tiden!

Just nu pysslar jag väldigt mycket med att gå igenom, testa och utvärdera lack jag har köpt och lägger ut mycket lack på Tradera som inte riktigt faller just mig i smaken eller som är för lika lack som jag redan har hemma! jucea heter jag där, ta gärna en titt.

Ikväll har jag faktiskt lackat trots vårdpausen! Var tvungen att testa ett par lack helt på riktigt för att utvärdera om de var min stil eller inte. De låg i sälj-lådan, men sen fick jag full ångest när jag såg de skitsnygga hologlittren bara ligga där och skimra åt mig!! Sååååå snyggt, även om jag nog hade fel bas till lacken... Men är det min stil? Nej inte riktigt... Vi får se, det får fortsätta vara ett frågetecken än så länge. 

Tage, min alldeles egna lilla princessa (ja, han är en pojk-princessa, take it or leave it) är nu drygt 2.5 år, och överförtjust i allt som glittrar, glimmar, har fina lysande färger osv. Han skulle älska det här lacket!!! Jag har inte ens några bilder att visa. Kamerabatteriet är slut och reservkameran nedpackad inför en fjällentripp som maken åker på imorrn. Det dyker nog upp förr eller senare! Jag har en känsla av att om Tage ser det i sälj-lådan så kommer det bli ramaskri här hemma! Kanske bäst att behålla det?? ;-)

torsdag 12 juli 2012

IsaDora Icy Lilacs - Blekfis!!

I flaskan har IsaDoras Icy Lilacs en fin ljuslila färg med otroligt fint konstrasterande blått skimmer. 

Tyvärr gör sig lacket bäst på flaskan. Jag tyckte det blev jätteblekt på naglarna, verkligen inte min typ av färg!

I övrigt är lacket precis som förväntat av IsaDora. Täcker bra, bra formula, lättmålat och fin finish! Gillar man färgen på lacket så bör man köpa det. Kanske att jag tar på det igen till ett bröllop jag ska på senare i sommar. Det känns som ett sånt där lack som man använder när man inte vill sticka ut för mycket!






LA Colors Color Craze Fiji Purple

En lätt besvikelse kommer det här. Färgen är jättefin (men inte är den lila..) men något skir. På sommaren tycker jag inte det gör så mycket, jag har bara 2 lager på bilderna här, hade lugnt kunnat dra på 2 till. Formulan är bra och lättmålad i övrigt, bra torktid. 

Men - lacket krymper med Seche Vite. Jag tycker det blir mer och mer vanligt förekommande nu. Eller är det bara att jag har haft lacken på mig i ett par dagar i snitt nu istället för en dag? Kan det märkas skillnad?? Kanske dags att testa Poshé och se om det ger samma resultat. Det är det övre lagret lack som krymper. Antar att det beror på att det undre redan hunnit torka. Det resulterar i att det ser ut som att man baramålat mitt på nageln med lager nr 2. Ingen höjdare faktiskt!

Lacket är iaf helt ok. Ingen höjdare, men inte heller dåligt på något vis egentligen. Bara inte ett WOW! Med Seche Vite blir åtminstone glansen i lacket helt underbar! Spegelblank och fin! :-)






Gina's Marina

Gina's Marina är en riktigt snygg blå färg! Lätt att måla och bra formula och täckning.

Jag är inte helt säker på att den slår mitt underbara IsaDora Surfers Paradise, men hade jag inte haft den sedan tidigare så hade ju känslan kunnat vara helt tvärtom. Marina är mörkare, djupare i färgen än Surfers Paradise, så man kan säkert hitta en riktigt fin användning för båda två! :-)

2 lager på bilderna.








onsdag 4 juli 2012

ColorClub Yum Gum, en härligt rosa men kladdig upplevelse!

Jag får börja dagens inlägg med att beklaga mig över blogspots förmåga att sabba bilder! jag har försökt föra över de här bilderna typ 20 ggr nu och det blir alltid fel på färgskalor, distortioner osv... Jag ger upp och är glad att ett par av bilderna visar korrekt färg! Hade från början 7 bilder på det här lacket men ni får hålla till godo med tre.

Dagens lack är ColorClub Yum Gum. Det är precis som det låter ett helt otroligt underbart tuggummirosa lack med svagt svagt svagt drag åt korall, neonigt lysande och självklart luktar det tuggummi!! :-D Kan det bli bättre??

Ja, formulan var lätt rinnig och det var svårt att pricka rätt och få bra täckning på nageln utan att slabba vid sidan tyckte jag! Jag hade tyvärr också en hel del torra eländigheter på nagelbanden och fingrarna som jag inte har hunnit ta tag i tidigare idag, Kuren ska få sitta i över natten så hoppas jag att det är bättre imorgon! De suger ju alltid ut lack i skåror och det HATAR jag... Vad skulle jag göra utan korrektionspenna??

Hade lacket varit lättmålat hade det varit en femma på det här, och jag hade nästan kunnat ha det för evigt!!(iaf när jag är på mitt rosa humör!! ;-) ) Idag får det bli en 3.5/5, för målningen blev helt enkelt inte snygg. Flaskan får nog stå på glänt en vecka så får vi omvärdera sen!

Bild nr 2 visar lacket mest korrekt, fast jag saknar helt den där varma hinten mot korall på bilderna!







tisdag 3 juli 2012

Dagens sminkning

Det var ett tag sedan jag visade nåt smink nu.
Idag är det inget speciellt. Det är Mascara från L'oreal, ögonpenna från LA Girl eller Colors (?) och ögonskuggor från mina Thaipaletter, blå över hela och sedan toppat med en härligt havsgrön runt insidan av ögonen. Det syns tyvärr inte så bra på bilden, men desto bättre i verkligheten iaf!! Rouge från L'oreal är det visst också.

Jag matchar idag med en lätt stentvättad jeansklänning.

Jag har inget på läpparna idag. Det är helt hemskt! Fick en allergireaktion i helgen, troligtvis till ett läppstift jag testade, och svullnade upp så jag såg ut som en Hollywoodfru... Inget kul alls!! Nu håller det på att läka så nu får jag tåla att vara utan läppmakeup ett tag... Än mer anledning att dra på lite mer färg runt ögonen! ;-)

Som ni ser har jag också fått tillbaka min äkta hårfärg, även om den är långt ifrån äkta på bilderna! ;-) 4 avfärgningar och en färgning tog det, men det var iaf värt att testa... Vet inte om jag gillar detta eller det mörka bäst. Troligtvis det mörka...






KleanColor Neon Purple - KÖP!!!

Ok, jag fotar ALDRIG en manikyr dagen efter. That is until now...
Det ser förjäkligt ut, jag vet. Lacket har mattats ner och jag har både diskat och städat och gud vet vad sen igår... MEN OJ vad jag bara måste blogga det här lacket!!!

KleanColor Neon Purple är precis som det låter ett lila neonlack. När man tittar på flaskan så ser det ut som att det är lite skimmer i lacket, men jag ser inget av det på naglarna. Och inte är det väl skimmer i ett neonlack?? Oavsett - Lacket är Supersnyggt!! KÖP!!!!







måndag 2 juli 2012

KleanColor Metallic Green

Idag blir det lite jobbigt. Jag konstaterar ganska så snabbt att jag inte gillar lack med foilfinish... Men jag älskar formulan, färgen och kombinationen av det matta med det glansiga!! (som vän ändå är en del av foilfinishen... hmm..) 

Som det ofta blir med foil så blev det synliga penseldrag i finishen, men jag hade också rätt så bråttom då jag målade detta så det går absolut att få det bättre än på mina bilder!! 2 lager har jag och det täcker otroligt fint!

Gillar man metalliclack med foilfinish så är det här ett kanonlack tycker jag! 







IsaDora Pink Cadillac + KleanColor Holo Pink

IsaDora Pink Cadillac har jag visat tidigare på bloggen, så här kommer inga bilder på bara det lacket. Idag fick det agera bas till mitt nyinförskaffade KleanColor Holo Pink.

Holo Pink är ett riktigt fint lack!! Perfekt formula, fin färg, fint glitter om än inte så Holo som man hade kunnat förvänta sig med tanke på namnet. Jag hade det som partylack under helgen och det blev uppskattat av dom som såg det också! Riktigt snyggt på dansgolvet var det! :-)

Hade lacket inte hetat Holo hade det nog fått bättre betyg. Men med tanke på namnet så förväntar man sig bättre holoeffekt och inte bara holotonat glitter. Trots detta är det en klar favorit hos mig! Hoppas att de andra lacken i samma serie är lika bra!

Betyg 4/5







söndag 1 juli 2012

Gina Space Queen

Vilket otroligt underbart lack!! Det här är nog mitt absolut finaste glitterlack!!

Space Queen är en genomskinlig bas fullproppad med multifärgat glitter. Man får mycket glitter på nageln när man målar, och effekten är helt makalös!!

Här valde jag att piffa upp IsaDora Jaded med en fransk glittermanikyr. Det var också första gången jag använde mina french guides och de funkade kanonbra!

Jag har ett lager glitter på bilderna.

Ett riktigt toppenlack. Klar 5/5 i betyg!!!



IsaDora Jaded, ännu en IsaDora-favorit!

Ännu en IsaDora-favorit!!

Jaded är en härligt jadegrön färg, mycket pigment och ett lager räcker om man får till finishen på första lagret! Jag matchade lacket med en nyinköpt tröja, och det blev perfekt. Jag har ju några att välja på och det är riktigt kul när man hittar en jättefin match!! Lacket ser lite mörkare och dovare ut på bilderna än vad det är i verkligheten. Lacket ÄR dovt, men det har ändå bra lyster och glans!

2 lager har jag här.







Gina Azure blue + Zoya Maise

Under min tjejtripp till Borås fick jag möjlighet att köpa Ginas lack, som jag inte har kunnat få tag på här hemma. En riktigt fin samling färger, och först ut att testas blev Azure blue. 

Precis som namnet säger är det en azurblå färg. Riktigt bra egenskaper, men den här gången fick jag naglarna målade av min kompis, så jag kan inte utvärdera formulan helt korrekt. 

Jag använde lacket som bas för att kunna testa min nyinköpta Zoya Maise, och dom passade väldigt bra ihop! Zoyalacket är som väntat riktigt bra och riktigt snyggt, men jag ser inte de där riktiga holoegenskaperna som man hade hoppats på. Nevertheless ett riktigt snyggt lack som sagt!

På bilderna 2 lager Azure blue och sedan 2 lager Maise, man fick nästan dutta lite för att få loss rätt mängd glitter från penseln.